Supply Chain Manager

Sector: Admin - Clerical
Niveau:
Plaats: Zoetermeer
Solliciteer

Beschrijving


VIBA is een adviserende verkooporganisatie die hoogwaardige bevestigingsoplossingen biedt met zowel mechanische als chemische producten. Onze klanten kunnen rekenen op onze technische kennis en onafhankelijk advies: er zijn situaties waarin lijmen een betere oplossing bieden dan mechanische verbindingen en vice versa. Wij bieden een uitgebreid assortiment van gerenommeerde, wereldwijd opererende fabrikanten en A-merken. VIBA is actief in diverse sectoren van de maakindustrie in Nederland en België, met een ongekend specialisme op het gebied van bevestigingstechniek.

Ter versterking van het Management Team zijn wij op zoek naar een:

SUPPLY CHAIN MANAGER (m/v)

DE FUNCTIE
De Supply Chain Manager is lid van het Management Team. In deze functie rapporteer je aan de Managing Director en geef je direct leiding aan twee medewerkers voorraadbeheer, een medewerker artikeldatabeheer en de teamleider van het magazijn (totaal circa 15 fte).

Je bent verantwoordelijk voor tijdige en correcte verzending van klantorders, inclusief de bijbehorende documenten, zoals veiligheidsbladen en conformiteitsverklaringen. Je beheert de voorraad, waarbij je rekening houdt met optimale bestelhoeveelheden, omloopsnelheid, waarde van de voorraad, kwaliteit, houdbaarheid, afkeur en opslagcapaciteit. Je onderhoudt de relatie met logistieke dienstverleners en bent voortdurend bezig met optimalisatie van de logistieke processen. Verder draag je zorg voor correcte artikelinformatie in het ERP systeem en het beheer van documentatie.

JOUW PROFIEL
  • HBO opleiding richting logistiek en/of supply chain.
  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met opslag van chemische producten en/of inkoop van luchtvaartartikelen is een pre.
  • Affiniteit met automatisering en ERP systemen.
  • Ervaring met kwaliteitsmanagement systemen zoals ISO 9001 en/of AS 9120.
  • Uitstekende leidinggevende en communicatieve vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Analytisch en procesgericht.

WAT BIEDEN WIJ
Een uitdagende positie in het Management Team van onze organisatie met ruimte voor persoonlijke groei en vrijheid om deze rol naar eigen inzicht in te vullen. Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 11 ADV dagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
HEB JIJ INTERESSE?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Supply Chain Manager neem je contact op met Annemarie Roos (HR medewerker) op nummer 079-3306888. Website: Meer informatie >>>

Trefwoorden: Supply Chain Manager, Vacature, , HBO, Logistiek / Sales / Orderprocessing, Groothandel / Handel, , Zuid-Holland, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Leiden, Gouda, manager, chemische producten, ERP systemen, logistiek manager, , ,

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie >>

Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam